Montaguti zege in vierde rit Ronde van de Alpen


Montaguti zege in vierde rit Ronde van de Alpen

Montaguti zege in vierde rit Ronde van de Alpen

De Italiaan Matteo Montaguti eerste zege in AG2R La Mondiale fietskleding voor de vierde rit in de Ronde van de Alpen gewonnen.

De Ronde van de Alpen, die elk jaar wordt verreden in de Italiaanse regio Trentino.  Het Europese wielerseizoen ronde bestaat meestal uit vier etappes. Montaguti haalde het voor de Fransman Thibaut Pinot van FDJ, Rohan Dennis van BMC vervolledigde het podium. De sprint die volgde bracht AG2R La Mondiale alsnog de zege. Voor de 33-jarige Italiaan is het de eerste zege sinds hij in 2011 overstapte naar AG2R. Geraint Thomas blijft in het bezit van de goedkope fietskleding dankzij de bonificatieseconden van zijn tweede plaats.

We waren bijzonder spannend in de finale. Montaguti bleek daarin net te sterk voor Pinot en Dennis.


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Montaguti zege in vierde rit Ronde van de Alpen”